Home Guest Reviews

Guest Reviews

If you have comments and suggestions you want to be published You can write to the guest book.
It will be published after approval of our editors...


20 Nisan 2019 akşamı Kardelen Salonda düğünümüzü hem bizler hem de misafirlerimiz için güzelleştiren, kusursuz bir organizasyon, leziz yemekler ve güler yüzlü hizmet sunan Balçova Termal Otelin değerli yöneticilerine ve banket bölümü personeline çok teşekkür ederiz. Emeklerinize sağlık, herkese tavsiye ederiz.
Zerrin Şimşek     13.5.2019

Polen Montessori Anaokulu olarak bu yıl sizinle gerçekleştirdiğimiz iki organizasyonumuzda bize sunduğunuz güleryüzlü ve özverili hizmet için başta Yunus Bey olmak üzere tüm görevli arkadaşlara teşekkür ederiz.
nursel yılmaz     10.5.2019

Sayın Yetkililer, 06 Mayıs 2019 , Pazartesi günü Balçova Termal Otel Restaurant kısmında 25. evlilik yıl dönümümüzü kutladık. Misafirlerimiz ve aile bireylerimiz yapılan hazırlıklardan , hizmetten ve özellikle de kaliteden çok memnun kaldılar. Eşim ve kendi adıma başta Yunus Bey olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür edip , başka etkinliklerde yine sizi tercih edeceğimizi ifade etmek istiyoruz.
Ersin Kök     9.5.2019

Bir hafta önce ogullarima sünnet yemeği verdim. Yunus ve Mehmet bey ilk görüştüğümüz andan itibaren konuyla çok yakından ve samimiyetle ilgilendiler . Cemiyette mekan, yemek, hizmet, müzik ve ortam çok güzeldi. Bilhassa yemek ve müzik harikaydı. Fiyatları makul seviyede. Organizasyon çok yapıcı yaklaşıyor. Hatta hiç hayır duymadım neredeyse. Otopark sıkıntısı yok. Bahçesi geniş güzel ve yemyeşil. Yeri çok merkezi ve ulaşımı çok rahat. Düğün fotoğrafları için bahçe çekimi dış mekan olarak çok uygun. Toplantı düğün ve cemiyetler için başka yer aramaya gerek yok bence. Başta yunus ve mehmet beye ilgileri için çok teşekkür ederiz.
Hilmi Gültekin     1.5.2019

27.04.2019 tarihinde olan sünnet düğünümüz için en doğru yeri seçmişiz. Bizim için en önemli olan bu günün büyük bir mutlulukla tamamlamamızı sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Düğün ve Organizasyon sorumluları Mehmet bey ve Yunus Bey başta olmak üzere bütün ekibin titiz ve hızlı çalışması sonucu Harika bir düğün oldu. Salon sorumluları,şefler,garsonlar herkes mükemmeldi. Herşey için çok teşekkür ederiz. Betül -Edip Alpan
Betül Alpan     29.4.2019

Balçova Termal oteli Genel Müdürlüğüne Sn Zakir Kılıç dikkatine 12-13 Nisan 1972 girişli KDMMA Makina mühendisleri buluşması tesislerinizde gerçekleşmiştir Öncelikle şahsınızı Ve ayrıca Rezarvasyon sorumlusu Safinaz Kıyı,yiyecek içecek Müdürü Mehmet Işık ve ayrıca Yunus Aslan ,Mehmet Günbattı,Cem Polatıcan,Umut ünlükoç,Gülten Türk ve Kemal Çakırı ve diğer bütün personeli Mükemmel bir iş planlaması ile bizlere eksiksik 2 gece yaşattıkları için tebrik ediyor ve kutluyorum Hepimiz çok mutlu ve huzurlu bir şekilde tesislerinizden ayrıldık Sn Zakir kılıç size ve başarılı yöneticilerinize çok teşekkür ediyoruz Herbirisine tesekkürlerimizi iletmenizi arz ederim Sevgilerimle,Saygılarımla Hasip Zabunoğlu15-04-2019 Makina Müh 68 kişi adına Tel 05322634976
HASİP ZABUNOĞLU     18.4.2019

Sayın Mehmet Işık ve Sayın Yunus Aslan önderliğinde gerçekleştirilen 12 Nisan tarihli düğünümüz muhteşemdi. Herşey için çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz. Selin - Efe AKIN
Selin Akın     14.4.2019

Merhaba tekrardan. Bugün şahsımla iletişime geçen Mehmet bey e iletmiş olduğumuz talebimiz ve geri dönüşü için çok teşekkür ederiz. Kendisi son derece çözüm odaklı yaklaştı. Bu şekilde yaklaşması bizim düşünemediğimiz bazı şeyleri düşündürmedi yersiz ve fevri talebimiz olduğu kanaatine varmamızı sağladı. Mehmet bey e tekrardan teşekkür ederim ilgisi yaklaşımı ve nezaketinden dolayı
Onur özcan     5.6.2018

Otelinizde Konaklamıyorum yolumun üstünden geçerken bir şeyler yemeye geldim Restauranttaki Ceren adındaki personeliniz o kadar ilgili samimi ve sıcakkanlı ki çok beğendim.Böyle personel çalıştırdığınız için memnun oldum.Arkadaşı benim yerime tebrik ederseniz Sevinirim
Mert Kart     28.5.2018

Fotografci Dolunay hanım ve ekibinin ilgisinden gercekten cok memnun kaldik. Gösterdikleri ilgi icin cok teşekkür ederiz. 6 mayis 2018 kardelen salonu
ibrahim beser     27.5.2018

08.07.2017 TARİHİNDE PALMİYE BAHÇESİNDE YAPILAN SÜNNET DÜĞÜNÜMÜZ ESNASINDA VE ÖNCESİNDE BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ, ÖNERİ VE GÜLER YÜZÜNÜZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNAR. İSMAİL ZARARSIZ BEY VE NİLÜFER HANIMA AYRICA İLGİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
ABDULKADİR BAYSAL     22.7.2017

Hayatımda ilk defa ailem olmadan bir otelde 17 gün yalnız kaldım. Balcova Termal Otel'de kendimi evimde gibi hissettim. Yemekler, kahvaltı, haftada 3 akşam canlı müzik ve tabii ki güler yüzlü, işini bilen personelini unutmadım. Kür merkezindeki doktorlar ve sağlık personeli çok cana yakın, sizin için en uygun tedaviyi öneriyorlar. Restoran çok temiz ve hijyenik. Otel konum itibariyle çok iyi bir yerde. Balçova'da tam dağn dibinde, yürüyüş yapıp baraja gidebilirsiniz, Balçova teleferik yürüme mesafesinde. Otelin önünden kalkan otobüslerle Izmir'i keşfe çıkabilirsiniz. Daha ne olsun! Tabii ki sağlık! Kesinlikle geri gideceğim. Herkese teşekkür ederim! Sevgiler, selamlar
Sevil Akin     24.5.2017

Merhaba 2-3-4 Eylül tarihlerinde Gümüşhane Lisesi mezunları olarak otelinizde gerçekleştirdiğimiz buluşma organizasyonunda ben ve arkadaşlarım emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Her şey bizim için çok mükemmeldi. Hepimiz çok eğlendik ve çok güzel vakit geçirdik. Güler yüzünüz, nezaketiniz ve konukseverliğiniz için tekrar teşekkür eder, iyi bayramlar dileriz. Candan Aytekin
Candan Aytekin     11.9.2016

69 Gurubu emekli Dz. Assb. ları olarak Balçova Termal otelde 9-10 Nisan tarihlerindeki düzenlediğimiz etkinlikte çok büyük katkılarını ve profosyonelce hizmetlerini gördüğümüz otel, restoran ve eğlence kısmında görev yapan tüm personelden şükranlarımızı sunarak başarılı hizmetlerinin artarak devam ettirmelerini temenni ederiz.
Kemal ÇINAR     11.4.2016

Teşekkürler Balçova termal.eşimle harika 3 gün geçirmemizi sağladığınız için.Herşey harikaydı.ruhen,bedenen dinlendik.eşimle sanki yeniden doğduk.en kısa zamanda tekrar gelmek ümidiyle.
Ahmet Karataş     5.11.2014

24 Mayıs 2014 tarihinde Papatya bahçesinde gerçekleşen düğünümüzün organizasyonu için özveriyle, titizlikle çalışarak kusursuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayan Mesut Kızılay ve otel ekibine teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bizden ve misafirlerimizden tam not alan bu işletmeyi çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Gülden Dokumacı     12.6.2014

Hiç düşünmeden konaklanabilecek tertemiz hijyene önem verilen bir otel ve rehabilitasyon merkezi. Termal havuzları harika. İlk gittiğim gün yıllardır çektiğim bel ve sırt ağrılarım mucize gibi neredeyse yok oldu. Herkese tavsiye ederim.
Cengiz Çengelli     7.12.2013

8 Temmuz 2012 palmiye bahçesinde yaptığımız düğünün orginizasyonu ve akışını mükemmel yürüten MESUT KIZILAY ve ekibine çok teşekkür ederim.Her zaman dostlarıma önereceğim bir mekan olacak.Mesut Kızılay ve ekibinin başarılarının devamını dilerim
Hatice Saffet Ünaldı     20.7.2012

ben bolçova termali çok beğendim herkese tavsiye ederim
hasan buruk izmir     3.10.2008

Just love beeing at Balcova. Comes from vold Norway, and have 4 lovely week here. Hope i get back this summer. Feel so good after the stay, and just love beeing a guest.. :)
Tone Hallme     17.2.2009

Da jeg fant dette på netter, var det med stor glede jeg fikk se hvor flott det er blitt der i Balcova. Min mann og jeg har vurdert å søke tur nedover, han har ikke vært der. Jeg har vært nedover 3 ganger og har bare godt å si om alt. Og så fin jeg var i ukesvis etter jeg kom hjem !!
Anne-Karin Bjørnevik (Wenaas)     19.2.2009

Biz de her sene Mart ve Nisan arasi bir ay boyunca misafiriniz oluyoruz. Izlenimlerimize göre her sene burasi daha da güzellesiyor. Mutfaginiz, Görevlileriniz, sundugunuz aktiviteler, odalarin temizligi övgüye deger. Basarilarinizin devamini dileriz. Bu arada:Pazartesi görüsmek üzere!!!
Hikmet ve Leyla Parlak     30.3.2009

hver gang jeg har vært hos dere har jeg oppnådd fantastiske resultater. Jeg har nytt godt av behandlingen i over ett halvt år etterpå. Stedets behandling er bare fantastisk og de ulike terapautene gir deg en skreddersydd behandling, som er helt perfrekt for deg og ditt sykdomsbilde. Det hele oppleves som 4 uker i himmelriket.
evelynn skarshaug     11.4.2009

Etter noen dager med behandling,var det som å være i himmelen.Jeg ble mye mykere og smertene forsvant.
Odd Bernhardsen     29.7.2009
Copyright © 2019 | Balcova Thermal Hotel | Web design Deltawebsistem
Close
Room type
Room
Adult
Children
Entry date
Departure date
Name surname
E-mail:
Telephone: